De Klussenier Robby Kerremans

De Klussenier Robby Kerremans
De Klussenier Robby Kerremans

Boudewijnhof 11
2870 Puurs-Sint-Amands

Dien uw aanvraag in »

003 29 84 14
0473 77 55 83
r.kerremans@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0696.730.115

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van de FOD. Neem gerust contact met mij op.

Even voorstellen

Zoekt u een renovatiebedrijf in de omgeving van Puurs - Sint-Amands, Sint-Niklaas en Dendermonde? Dan bent u bij mij, De Klussenier Robby Kerremans, aan het juiste adres. U kunt mij inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerken in en rondom uw woning. 

De werken waarvoor u bij mij terecht kunt zijn zeer divers. U kunt hierbij denken aan renovaties van badkamers, keukens en zolders. Daarnaast kunt u mij ook inhuren voor Gyprocwerken, schilderwerk, het maken van maatwerk kasten en het plaatsen van natuursteen. 

Bij het uitvoeren van de werken met mijn renovatiebedrijf in Puurs - Sint-Amands kunt u rekenen op de veelzijdigheid die bij De Klussenier hoort. Bovendien ben ik een dynamische vakman die altijd zijn werken op tijd en perfect uit wilt voeren. Verder wil ik de opdracht afwerken naar de noden van de klant. U als klant moet tevreden zijn met het eindresultaat, dan ben ik ook tevreden. Verder vind ik het belangrijk om mijn afspraken met u altijd na te komen en hierover helder te communiceren. 

Verder kunt u rekenen op de voordelen van een grote organisatie als De Klussenier. Denk hierbij aan een geheel vrijblijvende offerte met een eerlijke en juiste prijs. Bij de offerte weet u waar u aan toe bent voor de opdracht. Daarnaast reken ik nooit verplaatsingskosten. En u heeft altijd 12 maanden garantie op de geleverde werken. 

Voordat ik als zelfstandig ondernemer aan het werk ging heb ik jarenlang in de natuursteen gewerkt. Daarbij heb ik werkbladen en douchewanden geplaatst en als bezetter van schouwen gewerkt. Daarvoor heb ik in de staalbouw gewerkt. In al deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Deze ervaring wil ik graag gebruiken om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Bent u benieuwd wat ik, De Klussenier Robby Kerremans, voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 047 - 377 55 83 of 003 - 298 41 40. Ook kunt u mij per e-mail bereiken op r.kerremans@klussenier.be. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden, wensen en behoeften te bespreken. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Schutting plaatsen
  • Reparatiewerk
  • Schilderwerk
 
Loading...